Aanmelden

De training Cannabis en Ik zonder coach is gratis en anoniem. Voor de aanmelding vragen wij een schuilnaam te kiezen en een e-mailadres.

Vul je schuilnaam en een e-mailadres in. Je e-mailadres is ook gelijk je gebruikersnaam. Je ontvangt een e-mail met je wachtwoord.

Zorg dat de pop-up blokkade in je browser is uitgeschakeld anders werkt de website niet.

Hier kun je je aanmelden voor de e-training Cannabis en Ik.

Aanmelden >

Veelgestelde vragen

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Je kunt je direct aanmelden. De training is gratis en anoniem. Gegevens worden niet doorgestuurd naar de zorgverzekeraar of andere partijen.

Wanneer is een online training niet geschikt?

Jonger dan 17 jaar

De e-training is voor iedereen van 17 jaar en ouder die meer wil weten over het eigen cannabisgebruik of wil stoppen of minderen met cannabis. Ben je jonger dan 17 jaar? Neem dan contact op met Youz.

Ernstige lichamelijke en/of psychische klachten

Als je ernstige lichamelijke en/of psychische klachten hebt dan adviseren wij om niet deel te nemen aan de online training. Wij raden je aan in dat geval contact op te nemen met jouw huisarts.

Direct starten

Er is geen wachtlijst voor de online training Cannabis en Ik.

E-mail met inloggegevens

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de inloggegevens om te starten met de online training.

De online training is gratis.

Privacy

Hoe zijn vertrouwelijkheid en veiligheid geregeld?

Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld en beveiligd. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Direct starten

Je kunt na het aanmelden direct beginnen met de gratis online training Cannabis en Ik. Je kiest een schuilnaam en e-mailadres en krijgt de inloggegevens per mail.