call to action knoppen Aanmelden en Inloggen training

Ervaringsverhalen

Veel anderen hebben de training al gevolgd. Lees hier hoe Cannabis en ik deze mensen heeft geholpen. De namen die je ziet zijn de nicknames van de deelnemers.

Op mijn 14e begonnen met het roken van wiet, het begon met wekelijks een blowtje roken met "vrienden".

Vanaf mijn 16e rookte ik 2 gram per dag, ik heb altijd gedacht dat ik nooit last van de wiet zou krijgen, want ik ben niet als de anderen (althans dat hield ik vol).

Tot mijn 19e heb ik geen last gehad van mijn wietgebruik, ben nu 23 en merk wat de wiet heeft aangericht en hoe zwaar het eigenlijk effect heeft op mijn leven.

Ik probeer nu te minderen, rook nog steeds 1 gram per dag.

Ik weet niet of ik er 100% vanaf kan komen. Wie weet!

Ik ben een jongen van bijna 17 jaar. toen ik 14 was heb ik voor het eerst cannabis geblowd.

Steeds vaker

Ik ben het toen steeds vaker gaan doen en zeg nou al weet ik veel hoelang dat ik ga stoppen.

Stoppen met online training

Maar nu ga ik het toch echt doen, met behulp van de online training ik hoop dat het me helpt te stoppen! ik heb er in iedergeval wel vertrouwen in.  Volgens mij is dat het belangrijkst!

Mijn vriend was regelmatig thuis aan het blowen. Hij had weinig energie en hij was vooral aan het gamen. We hadden steeds vaker ruzie!

Ik ben op internet gaan zoeken wat ik kon doen. En ik ben bij deze website terecht gekomen. Ik heb hem gevraagd om de zelftest in te vullen. Na lang zeuren is het gelukt en hij is zelfs begonnen aan de online training!

Hij is nu een aantal weken bezig en het gaat erg goed! Ik krijg steeds meer mijn vriend weer terug! En trouwens super dat de training gratis is!

Het was een verademing om zomaar op het internet een persoonlijke training te vinden om mijn gebruik van cannabis onder controle te houden. En het was fijn dat er geen kosten aan de training waren verbonden.

Ik had niet gedacht dat een online training zo zou kunnen helpen!

Na mijn werk was ik vaak in de coffeeshop te vinden. Mijn nieuwe vriendin houdt er niet van en dat was voor mij de trigger om te stoppen met blowen.

Ik ben gestart met de training. Ik heb daarin doelen gesteld die ik ook met mijn vriendin besprak. Inmiddels blow ik helemaal niet meer. Het bevalt mij prima!

Op eigen kracht is het me niet gelukt om te minderen met cannabis. Telkens begon ik weer opnieuw met blowen.

Toen ben ik deze korte training gaan volgen en had ik echt een goede stok achter de deur om mijn probleem echt aan te pakken.

Bedankt dat jullie mij hebben geholpen om van het doordeweeks blowen af te komen.

Ook namens mijn vriendin, alhoewel ze er nog steeds niets vanaf weet.

Ik heb dit afkicken online als heel erg positief ervaren en zal ook zeker als ik personen in mijn omgeving tegen kom hen hierop attenderen mochten ze dit nodig hebben.

In het begin stond ik er een beetje septisch tegenover, maar ik moet zeggen het is me 100% meegevallen en nog wel met het door mij vooropgestelde resultaat.